Magneti Marelli akumulatori

federicambi4098

Akumulatori Magneti Marelli su proizvedeni u Italiji i zadovoljavaju standarde OE tehnologije. Kao prva ugradnja nalaze se u automobilima grupe Fiat, zatim Renault, Citroen, Peugeot, Nissan, Opel, Mercedes i Toyota. Ukazano poverenje ovih imena akumulatori Magneti Marelli pridobili su jer su proizvedeni na bazi savremene olovo-kalcijum tehnologije. Prednost korišćenja ove tehnologije je što obezbeđuje smanjeno samopražnjenje i garantuje stabilan i visok napon.

Magneti Marelli akumulatorima nije potrebno održavanje. Sistem poslovanja ove kompanije podrazumeva da su svi distributeri akumulatora ujedno i serviseri, te je skraćeno vreme rešavanja eventualnih reklamacija. Magneti Marelli akumulatori imaju 30% veću startnu snagu nego obične baterije. Startovanje je zagarantovano i u veoma otežanim uslovima rada vozila.

Standard, ETS i Cargo akumulatori zadovoljavaju potrebe savremenih vozila sa velikim brojem potrošača. Kompanija Magneti Marelli je konstrukcijom akumulatora veliku važnost dala bezbednosti njegovog korišćenja. Sistem degasifikacije sprečava curenje elektrolita i time šiti kućište motora i motornih delova od korozije. Kapsula ugrađena na gasnom izlazu akumulatora znatno utiče na smanjenje rizika, izbijanja požara i sprečava eventualne eksplozije. Akumulatori su sertifikovani po standardiama: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, SA 8000, a testirani su po postojećoj normi EN 50542.

CIAK_Starter_12V-75Ah-L4

 

Putnički program

Magneti 1

 

Teretni program

Magneti 2

 

 

Pozovite da se dogovorimo!                                                     021/6451314
064/9006169
standarddoo@yahoo.com

Comments are closed.