Ciak akumulatori

indexFIAMM je italijanska industrijska grupa sa više od 60 godina prisustva na tržištu i nasleđem visoko stručnih kadrova. Godine neprestanog istraživanje i razvoj centara za praćenje procesa i proizvoda uz neprestane inovacije, osigurava da kompanija bude mogućnosti da brzo reaguje na promene na tržištu. Danas je FIAMM neosporni svetski lider u oblasti akustičnih uređaja i istaknuti u proizvodnji starter baterija koje se mogu naći kao prva ugradnja kod velikog broja Evropskih i svetskih proizvođača automobila.

cene-za-sajt-1


FIAMM CIAK Starter – akumulator italijanskog proizvođača Fiamm, koji koristi najsavremeniju tehnologiju izrade tradicionalnih akumulatora s tekućim elektrolitom, sa Ca-Ca tehnologijom izrade spada u akumulatore bez održavanja, 30 meseci garancija na putničkim akumulatorima, 25 mesci garancija na teretnim akumulatorima.

cene-za-sajt-2

 

FIAMM CIAK Starter za traktore 

CS110DTS

traktorKontinuiranim ulaganjem u istraživanje novih tehnologija CIAK suvereno vlada u ponudi akumulatora za traktore s najkvalitetnijim i najsnažnijim akumulatorom posebno razvijenim za poljoprivredne mašine.

 

 

 

 

Comments are closed.