Mašine za povrtarstvo

Naša firma je generalni zastupnik za poznatu italijansku kompaniju Hortech koja se bavi proizvodnjom povrtarskih mašina. Osnovana je 2004. godine od strane ljudi sa destogodišnjim iskustvom u proizvodnom sektoru hortikulturalne mehanizacije. Sedište kompanije je u blizini Padove. Hortech ulaže u razvijanje inovativnih mašina koje zadovoljavaju zahteve kupaca. Kompanija ima ultrasofisticiranu opremu koja garantuje visokokvalitetne proizvode i dobro završavanje posla. Zato  Hortech mašine karakteriše sigurnost i pouzdanost. U njihov proizvodni programi spadaju rotofreze, mašine za formiranje gredica, mašine za polaganje folije i postavljanje niskih tunela, sadilice rasada, mašine za ubiranje i transport povrća.

 

Mašine za pripremu zemlje

Priprema zemljišta je prvi i najvažniji korak u proizvodnji povrća, zato što je neophodno da se postignu visokokvalitetni proizvodi. Hortech je danas u mogućnosti da ponudi kompletan asortiman mašina za pripremu zemljišta i samim tim i pravo rešenje za sve zahteve kupaca i sve vrste zemljišta. Uglavnom se proizvodi dva modela: AL MAXI koji je pogodan za teška zemljišta sa kamenjem i prilično velikim grudvama i AF SUPER je pogodan za laka i peščana zemljišta. Ova prva operacija je veoma produktivna jer omogućava da se dobije porozno tlo koje olakšava drenažu vode i veoma dobar razvoj korenovog sistema. Štaviše, stvara prirodno stanište za mikroorganizme i u isto vreme omogućava smanjenje korova i parazitskih organizama.

Sve modele možete pogledati na sledećem linku – PRIPREMA ZEMLJE


dddd

aimaxi (10)_gr49fc8d1e4aabc2aadf29a7b1ac169ba9_01_07_o AIMaxi1_1624

picciamatrice (2)_gr

 

 

Mašine za sadnju

Presađivanje je danas uobičajena, ali kompleksna tehnika u hortikulturnom sektoru, jer ona mora da zadovolji zahteve svakog kupca. Hortech pruža širok asortiman mašina za presađivanje kao i presađivačke mašine zajedno sa sistemom malč folija, i zbog toga su oni u stanju da ispune bilo koju vrstu zahteva.

Sve modele možete pogledati na sledećem linku – SADNJA


Untitled555ddd Untitled555

tre_slim (10)_gr

1229012514.95_6_o

 

 

Mašine za ubiranje povrća

Mehanizacija za žetvu je danas veoma aktuelna tema, pogotovo jer je sve teže pronaći kvalifikovanu radnu snagu. Hortech mašine za branje omogućavaju značajno smanjenje troškova rada.

Sve modele možete pogledati na sledećem linku – UBIRANJE POVRĆA


Untitledff555dddUntdditledff555ddd

slideFW_4843

rapid_t (5)_gr

rapid_sl (13)_gr

slide_tw (5)_gr

 

 

Pozovite da se dogovorimo!                                                     021/6451314
064/9006169
standarddoo@yahoo.com

Comments are closed.